01 mei 2020

CORONAVIRUS (UPDATE: 01-05-20)

0 Reacties

Afgelopen donderdag hebben we groen licht gekregen van het RIVM en het VWS om het werk te gaan opschalen. Dit gaan we “behoedzaam en stapsgewijs” doen, aan de hand van een stappenplan vanuit de verenigingen PPN, SKF en het KNGF. Daarbij zullen we zo veilig mogelijk te werk gaan door de geldende hygiënemaatregelen in acht te nemen.

Concreet houdt het in dat we vanaf vrijdag 1 mei 2020, weer patiënten in de praktijk de benodigde zorg kunnen geven, waar mogelijk op afstand. De noodzaak tot het opschalen van de zorg, ligt in de toename van de ernst van de klacht als deze langer uitgesteld wordt.

Na de eerste intake of behandeling kunnen we ervoor kiezen, om u op afstand te behandelen middels telefoon en/of video-consult, zoals dat nu ook al gebeurt. Het staat ons vrij om bij elke behandeling met persoonlijke beschermingsmiddelen te werken, zoals een mondkapje, bril, handschoenen en een schort.

Kom niet naar de praktijk als u last heeft van een neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C). Hetzelfde geldt als uw huisgenoten of gezinsleden deze klachten hebben.

Dank voor jullie begrip!

[begin]